نقش فناوری در صنعت آموزش
تصوردنیایی که امروز در آن زندگی میکنیم بدون فناوری بسیار عجیب است. فناوری با (تقریباً) تمام فعالیت های امروزی ما در هم تنیده شده است. با توجه به اینکه امروزه تلفن همراه و سایر دستگاههای بیسیم مانند اینترنت، به یک نیاز فزاینده در هر صنعت تبدیل شده است؛ منطقی است که مراجع آموزشی نیز به طور مؤثر فناوری تلفن همراه را در کلاس درس به کار گیرند. با این حال، برای بسیاری از آنها، اجرای آخرین فناوری در مراجع آموزشی امری دشوار است. امروزه طیف کاملی از راهحلهای آموزشی ارائه شده است که یادگیری را در کلاسهای درس، کتابخانهها، مراکز آموزشی و دانشگاهها تسهیل میکند.
بدیهی است که دانشپذیران برای به دست آوردن شغل و حفظ آن نیاز به خودآموزی دارند. شیوههای آموزشی با تغییر خواستههای محل کار شروع به تغییر کرده است. امروزه ما میتوانیم ببینیم که آموزش چقدر به فناوری وابسته است؛ لذا نمیتوان به سادگی نبود آن را تصور کرد!
وقتی صحبت از ادغام فناوری به میان میآید، ممکن است مراجع آموزشی، خود را مواجه با مسائل ذیل بدانند:
- آنها اغلب فکر می کنند که این کار یک دردسر مستمر است تا یک ابزار یادگیری استراتژیک.
- آنها میخواهند دستگاه های تلفن همراه را مستقر کنند اما زیرساخت شبکه آنها قادر به پشتیبانی مناسب از فناوری در کلاس نیست.
۴ دلیل برای اینکه دانشپذیران به فناوری کلاس آنلاین نیاز دارند:
- استفاده از فناوری در کلاس درس به معلمان و سایر اعضای هیئت علمی این فرصت را میدهد تا مهارتهای شهروندی دیجیتالی دانشپذیران خود را توسعه دهند. استفاده از دستگاه های تلفن همراه یک چیز است و این که بدانید چگونه به درستی و مسئولانه از آن استفاده کنید، یک چیز کاملاً متفاوت است.
- ادغام فناوری در آموزش به دانش پذیران کمک می کند تا درگیر بمانند. مخاطبین شما همان افرادی هستند که امروزه از دستگاههای همراه مانند تبلتها و گوشیهای هوشمند برای بازی و یادگیری استفاده میکنند. بنابراین منطقی به نظر میرسد که کلاس های درس امروز را با روشی که مخاطبین شما می خواهند و به آن عادت دارند، هماهنگ کنید.
- ترکیب فناوری جدید مانند VR (واقعیت مجازی) با آموزش سنتی کلاس درس نمونه ای از این است که چگونه معرفی فناوری جدید میتواند تجربه یادگیری را دگرگون کند و فرصتهای جدیدی ایجاد کند.
- تکنولوژی، تجربه یادگیری را دگرگون میکند. دانش پذیران با تعداد بسیار زیادی فرصت یادگیری مواجه هستند. از یادگیری نحوه کدنویسی گرفته تا یادگیری نحوه همکاری بهتر بین تیمها و مربیان. جویندگان آموزش هر موضوعی را که در اینترنت جستجو کنند، خواهند یافت. فناوری موجب میشود افراد خلاقتر باشند و ارتباط بیشتری برقرار کنند. فناوری جدید نحوه یادگیری امروز ما را بسیار شارژ کرده است.
فناوری چقدر در آموزش اهمیت دارد؟
همهگیری COVID-19 نشان میدهد که چرا آموزش آنلاین باید بخش حیاتی و جدایی ناپذیر از آموزش و یادگیری باشد. مدرسان با ادغام فناوری در برنامههای درسی، میتوانند از یادگیری آنلاین به عنوان یک ابزار آموزشی قدرتمند استفاده کنند. استفاده مؤثر از ابزارهای یادگیری دیجیتال در کلاسهای درس میتواند مشارکت دانشآموزان را افزایش دهد، به معلمان کمک کند تا برنامههای درسی خود را بهبود بخشند و یادگیری را تسهیل کنند.
کلاسهای مجازی، ویدیو، واقعیت افزوده، روباتها و سایر ابزارهای فناوری نه تنها میتوانند کلاس را سرزندهتر کنند، بلکه میتوانند محیطهای یادگیری فراگیرتری ایجاد کنند که همکاری و کنجکاوی را تقویت میکند و معلمان را قادر میسازد تا دادههایی را درباره عملکرد دانشپذیران جمعآوری کنند. با این حال، توجه به این نکته مهم است که فناوری، ابزاری است که در آموزش استفاده میشود و به خودی خودی یک هدف نیست. با این حال، آموزش آنلاین ممکن است چالش هایی را برای معلمان ایجاد کند. علیرغم چالشها و نگرانیها، توجه به مزایای فناوری در آموزش، از جمله افزایش همکاری و ارتباطات، بهبود کیفیت آموزش، و درسهای جذابی که به جرقه زدن تخیل و جستجوی دانش در دانشپذیران کمک میکند، مهم است. اینگونه دانشپذیران قادرند تا موضوعات جدید را کشف کنند و درک خود را از مفاهیم دشوارعمیقتر کنند. از طریق استفاده از فناوری در داخل و خارج از کلاس، دانشپذیران میتوانند مهارتهای فنی قرن بیست و یکم را که برای مشاغل آینده لازم است به دست آورند.
سرعت آموزش با استفاده از فناوری
یکی دیگر از مزیای مهم استفاده از فناوری در آموزش، سرعت انتقال اطلاعات است. تصور کنید در آموزش حضوری، باید در ساعت و مکان خاصی حاضر شوند و آموزش را دریافت کنند. در آموزش حضوری، پارازیت های کلاس، انتقال اطلاعات، پرسش های مرتبط و غیرمرتبط حضار، مزاحمت های محیطی و عوامل امثال این ها را در نظر بگیرید. اطلاعاتی که در کلاس های آنلاین و از طریق فناوری منتقل می شوند، عاری از این مزاحمتها و موانع هستند. ارسال پروژه ها و تکالیف کلاسی از طریق فناوری، یکی دیگر از سهولتهای این مزیت است.
امروزه الزام پوشش فعالیتها با فناوری و کسب مهارتهای دیجیتال، بر هیچکس پوشیده نیست. در جهانی که به واسطه یک ویروس تحتالشعاع قرار گرفت، به روز رسانی روشها و فعالیتها، راهی برای بقا است.
دیدگاهتان را بنویسید