وبینار-رایگان

پذیرش در مقطع دکتری برخلاف مقطع کارشناسی ارشد تنها به قبولی در آزمون خلاصه نمی‌شود. بلکه دانشجو بایستی در صورت کسب حد نصاب نمره آزمون در مصاحبه هایی که توسط دانشگاه‌های انتخاب شده برگزار می‌شود شرکت کند. در واقع پذیرش نهایی در مقطع دکتری به جمع نمرات آزمون و مصاحبه بستگی دارد. برای موفقیت در مصاحبه دکتری موفقیت در مصاحبه دکتری به عوامل مختلفی چون توانایی علمی در پاسخ به سؤالات تخصصی، دارای بودن رزومه پژوهشی قابل قبول، مهارت‌های تخصصی و نمره زبان بستگی دارد.

در بین همه این موارد داشتن رزومه پژوهشی قابل‌قبول می‌تواند تأثیر زیادی در پذیرش شما به‌ عنوان دانشجوی دکتری داشته باشد. رزومه پژوهشی شامل موارد مختلفی می‌شود که در ادامه به آن پرداخته خواهد شد.

  1. چاپ کتاب:

    داشتن ترجمه و یا تألیف یک کتاب هم در تقویت روزنه پژوهشی شما نقش خوبی ایفا می‌کند. ولی بایستی توجه کرد که تألیف یا ترجمه کتاب زمانی را به خود اختصاص می‌دهد و از طرفی طی شدن فرایندهای چاپ و گرفتن مجوزهای لازم نیز خود یک زمان جداگانه بعد از آماده شدن کتاب را نیاز دارد. در صورتی‌که زمان زیادی تا برگزاری مصاحبه باقی مانده مثلاً بیش از ۳ ماه می‌توانید برای ترجمه یا تألیف کتاب هم اقدام کنید.

  2. همکاری در طرح‌های پژوهشی:

    شرکت در طرح‌های پژوهشی مختلف نیز یک امتیاز خوب در رزومه پژوهشی شما محسوب می‌شود. جهت شرکت در طرح‌های پژوهشی نیاز است از طریق اساتید عضو هیات علمی دانشگاه اقدام کرد و با همکاری ایشان طرح‌های مناسبی که سازمان‌های مختلف برگزار می‌کنند را با ارائه پروپوزال مناسب ثبت کرد. آنجا این کار هم می‌تواند یک پروسه زمان بر باشد و زمانی بیش از ۶ ماه را به خود اختصاص دهد.

  3. نگارش و چاپ مقالات علمی:

    این مقالات می‌تواند از انواع مختلف مقالات کنفرانسی تا ژورنالی را شامل شود. طبیعتاً دارا بودن مقاله که در مجلات با نمایه معتبر امتیاز بالاتری دارد ولی در پذیرش گرفتن در مجلات تایم طولانی که می‌تواند به دو سال هم طول بکشد را شامل می‌شود. در این بین انتشار مقاله در کنفرانس‌های معتبر هم می تواند مشکل زمان و پذیرش را حدود زیادی حل کند. مقالات کنفرانسی به شرطی که در کنفرانس معتبر چاپ شوند هم امتیاز خوبی را در مصاحبه آزمون دکتری و همینطور نقش خوبی در تقویت رزومه دارا هستند. دارا بودن حداقل 2 تا 3 مقاله کنفرانسی می‌تواند امتیازی مانند چاپ یک مقاله پژوهشی را برای تقویت رزومه شما داشته باشد.

با توجه به آنچه گفته شد درصورتی‌که شما زمانی کمتر از سه ماه تا شرکت در مصاحبه دکترا دارید، بهترین راه جهت تقویت رزومه پژوهشی نوشتن مقاله مروری یا پژوهشی و چاپ آن در کنفرانس‌های معتبر می‌باشد
اگر اصول نگارش مقاله را بلد نیستید نگران نباشید با شرکت در یک دوره آموزشی کوتاه مدت می‌توانید به ‌راحتی هم از پایان نامه، مقاله استخراج کنید و در صورتی‌که دیتا دارید مقاله پژوهشی بنویسید و حتی مقاله مروری بنویسید و در نتیجه امتیاز بخش مقالات را در مصاحبه دکتری کسب کنید.

وبینار رایگان تاثیر نمره پژوهی در مصاحبه دکتری، هرآنچه که شما نیاز دارید رو بهتون آموزش میده. 

زمان برگزاری پنجشنبه 30 فروردین ساعت 19:30

برای ثبت نام رایگان در این وبینار لطفا آیتم های زیر را پر کرده و گزینه ارسال را انتخاب کنید.